Rinnat pursuivat Adriannen fantasiapuvusta – silmänruokaa vaikka muille jakaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli haussa -ohjelmasta tuttu Adrianne Curry tunnustautunut jo aikoja sitten julkisesti nörtiksi. 30-vuotias tähti vierailee vuosittain esimerkiksi San Diegossa järjestettävässä Comic Con -tapahtumassa, jossa hän aiheutti eilen ihmetystä asullaan.

Adrianne nähtiin eilen Comic Conissa rohkeassa ja erittäin niukassa Mortal Combat -teemaisessa fantasiapuvussa, josta hänen rintavarustuksensa suorastaan pursui ulos.

Adrianne Curry on aiemmin ollut naimisissa näyttelijä Christopher Knightin kanssa, mutta pari erosi jo vuonna 2011. Neito seurustelee tällä hetkellä uuden poikaystävän Todd Royn kanssa. Rakastavaiset pelaavat kertomansa mukaan yhdessä supersuosittua World of Warcraft -tietokonepeliä.