Nicki Minaj: ”Naisilla on oikeus käyttäytyä kuin bitch”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koulukiusaamisen kautta itsepäiseksi neitokaiseksi kasvanut Nicki Minaj tunnetaan musiikkipiireissä jopa ylenpalttisen ärsyttävästi käyttäytyvänä diivana. Nainen kuitenkin perustelee käytöstään sillä, että kaikilla leideillä on oikeus olla kettumainen.

Huippusuosioon aikoinaan nopeasti noussut hiphop-tähti Nicki Minaj on menestynyt musiikillisesti hyvin, mutta hän on joutunut aika ajoin ankarien arvosteluiden kohteiksi. Nyt kolmekymppinen tähti sanoo, että hänen mielestä on hyväksyttävää ”käyttäytyä kuin bitch”.

– Miehet tahtovat, että heitä kohdellaan kuin lemmikkieläimiä. Silti naisten tulisi olla itsenäisiä ilman, että he piirittävät miehiä, koska enemmän he rakastavat itsenäisiä ja itsevarmoja naisia, Nicki perusteli Marie Claire -lehden tuoreimmassa numerossa.

– En kuitenkaan tarkoita, että naisten tulisi käyttäytyä kuin narttu koko ajan, mutta joskus se on ihan suotavaa, hän tiivisti. Naisen oma poikaystävä Safaree Samuels on tähden henkilökohtainen assistentti.

Uutisoimme taannoin Minajin varttuneen keskellä perheväkivaltaa ja joutuneensa koulukiusaamisen uhriksi. Kovapäisellä Nicki Minajilla lienee syytäkin olla paksunahkainen oman tiensä kulkija. Nainen on nimittäin kohdannut lapsuudessaan hurjia vastamäkiä, joiden kiipeämiseen on tarvittu roima määrä sisua.

Nicki Minaj, oikealta nimeltään Onika Tanya Maraj, on syntynyt Trinidadissa ja Tobacossa. Hänet tunnetaan värikkäästä ja ristiriitaisesta julkisuuskuvastaan, jonka keskiössä ovat mauttomaksikin väitetty pukeutumistyyli ja suorasukaiset rap-lyriikat.