Helen Flanagan on huippuseksikäs rokkimuusa – alusvaatteisillaan videolla

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Brittikaunotar Helen Flanaganin elämä koki suuren muutoksen, kun hän jätti monivuotisen poikaystävänsä Scott Sinclairin tekstiviestien takia. Futari oli laittanut flirttailevia viestejä toiselle naiselle.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Sydänsuruistaan huolimatta Helenillä on ollut aikaa laittaa rimaa korkeammalle työrintamalla. Neitokainen nähdään nyt uusiseelantilaisen The Neo-Kalashnikovs -indieyhtyeen musiikkivideolla.

Gorgeous Baby -musiikkivideolla kaunotar esiintyy seksikkäänä pelkässä yöpaidassa ja alushousuissa. Flanagan esittää laulavansa kyseistä kappaletta ja vaeltelee ympäriinsä talossaan. Hän polttaa tupakkaa ja nautiskelee viinilasillista, sekä kiehnää pihalla vähissä pukeissa.