Poliisi takavarikoi naisen kännykän – lähetti alastonkuvat itselleen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Seksiviesteihin saa lisäpontta, kun viestin yhteyteen liittää eroottissävytteisiä kuvia. Jotkut naiset hemmottelevat poikaystäviään seksikkäillä alastonkuvilla, mutta vaarana on, että esimerkiksi puhelimen kadotessa kuvat joutuvat vääriin käsiin.

Long Islandilla New Yorkissa asuva 27-vuotias Pamela Held pidätettiin hiljattain, koska hänen autostaan löydettiin reseptilääkkeitä. Kun Pamela yritti todistaa poliisiasemalla viettäneensä illan aikana aikaa vain ystäviensä seurassa, otti poliisi naisen puhelimen ja meni toiseen huoneeseen.

Pamela kertoi Daily Newsille, että hänellä oli paha aavistus tulevasta, ja kun hän sai puhelimensa takaisin, huomasi hän, että esimerkiksi älylaitteen kuvakansiota oli urkittu hieman liikaakin.

Tarkemmassa selvittelyssä kävi ilmi, että hänen puhelimellaan olleita omia alastonkuvia ja -videoita oli lähetetty tuntemattomaan numeroon. Nainen oli ottanut kuvia vain hänen poikaystävänsä nähtäväksi, joten hän palkkasi asialle yksityisetsivän ja lakimiehen selvittämään tilannetta.

Numero osoittautui arvausten mukaan häntä kuulustelleelle poliisille, joka kuitenkin kielsi koskaan tavanneensa kyseistä naista. Mies jäi kuitenkin nalkkiin, kun Pamela soitti hänelle flirttisävyisen puhelun, joka nauhoitettiin. Konstaapeli on joutunut sisäisen tutkinnan kohteeksi. Vaikka mies jäi teostaan kiinni, pelkää Pamela löytävän kuvansa vielä jonakin päivänä internetistä.