Miley Cyrus yllätti niukassa nahka-asussa – enemmänkin olisi voinut peittää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Miley Cyrus nähtiin hiljattain lemmenlomalla Kanadassa yhdessä on-off -poikaystävänsä Liam Hemsworthin kanssa. Taannoin poptähti puolestaan herätti kohua puolustamalla kannabiksen käyttöä, mutta nyt hän on astellut jälleen julkkisjuhlien punaiselle matolle.

20-vuotias räväkkä poptähti oli pukeutunut Los Angelesin Universal Cityssä järjestettyyn Teen Choice 2013 -gaalaan vähemmän juhlavasti. Hänen melko niukka asuvalintansa oli tällä kertaa kohdistunut mustaan nahkamekkoon ja yläosaan.

Parikymppinen Miley Cyrus vieraili äskettäi Euroopassa, ja hän sai heti Saksaan rantauduttuaan ruokamyrkytyksen huonoksi menneestä sushista. Hän joutui perumaan useita tapaamisia sairastumisensa takia. Nyt nuori supertähti on palannut kotikonnuilleen Los Angelesiin.