Morsian esitti villin tanssin – nettiviha leviää verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisia voidaan joidenkin mielestä pitää jopa hieman tekopyhänä kansana. Nyt eräs nainen on joutunut netinkäyttäjien silmätikuksi tanssittuaan vihkimistilaisuudessaan Buckcherryn Crazy Bitch -nimisen kappaleen.

Morsiamen tytär kuvasi äitinsä hauskanpidosta videon ja julkaisi sen YouTubeen. Videolla nähdään alttarille astelevan morsiamen revittelyä. Kappaleen sanoissa lauletaan, että kyseessä on sekopäinen muija, joka on niin hyvä, että hänen kanssaan voisi viettää koko yön, vaikka selkä tulisikin täyteen kynsien raapimisjälkiä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Toki sanoitus voidaan mieltää sopimattomaksi lapsivieraiden korville, mutta videon julkaissut Kendra Garber sanoo, että kyseinen tyyli on hänen äidilleen hyvin ominaista käytöstä. Lisäksi yhdysvaltalaiset kuulevat samankaltaisia sanoituksia päivittäin soitetuimmissa musiikkikappaleissaan.

Video on silti herättänyt suurta närkästystä amerikkalaisissa YouTube-katsojissa. He ovat leimanneet morsiamen roskaväkeen kuuluvaksi, vaikka kaikilla lienee oikeus viettää omia häitään omalla tyylillään, Uproxx uutisoi. Samaan aikaan kukkahattuun pukeutuneet motkottajat katselevat toiselta YouTube-kanavalta, kuinka joku tunkee chilipalkoa nenäänsä. Sen sijaan se on heidän mielestään antoisaa ja hyväksyttävää viihdettä.