Tässä ovat vuoden 2013 MTV Video Music Awardsin voittajat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuosittain järjestettävässä videogaalassa palkitaan parhaimmat musiikkivideot, niissä esiintyvät artistit, videoiden ohjaajat sekä oman genrensä parhaimmat videoedustajat. Tämän vuoden MTV Video Music Awards järjestettiin New Yorkin Brooklynin Barcley’s Stadiumilla.

Us Magazinen mukaan gaalan ikimuistoisimmat hetket koettiin, kun Miley Cyrus esiintyi lavalla suorastaan riettaassa asussa, Lady Gaga lauloi oopperaa ohjelman aloitusnumerona ja yleisö näki tietysti paljon puhutun Justin Timberlaken ja ’N Syncin yhteisen esiintymisen.

Julkkisvieraiden tähdittämässä gaalassa palkittiin vuoden parhaimmat musiikkivideot. Koko vuoden parhaimman videon tittelin sai Justin Timberlake Mirrors-kappaleen videollaan. Tässä ovat vuoden 2013 voittajat kategorioittain:

Best Collaboration: Just Give Me A Reason – Pink f/Nate RuessBest Rock Video: Up In The Air – 30 Seconds To MarsBest Pop Video: Come and get it – Selena GomezBest Directon: Suit and tie – Justin Timberlake feat. Jay-ZBest Editing: Mirrors – Justin TimberlakeBest visual effects: Safe & sound – Capital CitiesBest hip hop video: Can’t hold us – Macklemore & Ryan LewisBest female video: I knew you were trouble – Taylor SwiftBest video with social message: Same love – Macklemore & Ryan LewisMichael Jackson MTV Video Vanguard Award: Justin TimberlakeBest Song of the summer: Best song ever – One DirectionArtist to watch: Austin MahoneBest Male Video: Locked out of heaven – Bruno MarsVideo of the year: Mirrors – Justin Timberlake