Viihdehistorian noloin hetki? Miley Cyrusin tempaus vetää hiljaiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Disneyn televisiosarja Hannah Montanan tähtenä aikoinaan tunnetuksi tullut poptähti-näyttelijä Miley Cyrus on julkaissut itsestään rohkeita kuvia 15-vuotiaasta saakka ja hittisarjan päättymisen jälkeen hän on pyristellyt kaikin keinoin eroon kiltin tytön imagosta.

Kuva: YouTube, FUSE
Kuva: YouTube, FUSE

Sunnuntaina Mileyn ponnistelut kohtasivat eräänlaisen kulminaatiopisteen, kun hän esiintyi MTV Video Music Awards -gaalassa Yhdysvalloissa. Nuori neitokainen oli pukeutunut erittäin paljastavaan asuun, jonka olisi yksinkin riittänyt aiheuttamaan hämmennystä. Varsinainen myötähäpeän huipentuma nähtiin kuitenkin Mileyn ja Robin Thicken yhteiskeikalla.

Nuori puolialaston neitokainen nimittäin esitti itselleen ominaista ”twerkkausta” Thicken edessä siten, että samalla suorastaan simuloitiin seksiaktia. Katsomossa istuneet supertähdet Rihannasta Drakeen ja Will Smithiin olivat silminnähden järkyttyneitä näkemästään. Eilen Cyrusin tempaus tyrmättiin laajasti sekä medioissa että sosiaalisissa medioissa.