Teinityttö treenasi itselleen näyttävät lihakset – kuuma näky vai ei?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kehonrakentaminen vaatii pitkäjänteisyyttä ja määrätietoisuutta. Normaalin pullamössön tulee tehdä kaiken kattava elämänmuutos, jotta pystyisi samaan kuin Britanniassa asuva 19-vuotias Georgina McConnell. Hän aloitti painonnoston 17-vuotiaana.

Georgina McConnell kilpailee nyt kehonrakennuksen Britannian mestaruudesta. Hän syö kuusi ateriaa päivässä, ja annokset koostuvat riisistä, kalkkunasta ja kananmunista. Hän harmitteli Daily Mail -lehdelle, että ei pysty käymään perheensä tai ystäviensä kanssa ravintoloissa. Kehonrakentaminen on kuitenkin hänen suuri kutsumuksensa. Georgina voitti tänä kesänä kultaa UK Bodybuilding and Fitness Federationin koillislohkon kilpailusta.

– Minä yksinkertaisesti rakastan kehonrakentamista ja se on koko elämäni, lihaskimppu kertoo.

Hän myöntää, että laji ei välttämättä ole se, mitä hänen ikäisensä teinitytöt yleensä harrastavat, mutta hän tahtoo omien sanojensa mukaan olla ennemmin lihaksikas kuin langanlaiha. Hän myös kohtaa jatkuvasti kritiikkiä lihaksikkaan ulkonäkönsä johdosta. Georginalla ei ole poikaystävää, mutta hän uskoo vielä löytävänsä miehen, joka arvostaa hänen ahkeralla työllä hankittua ulkonäköä.

Vaikka neitokainen esittelee kilpailuissa lihaksiaan pelkissä biksujen yläosassa ja stringeissä, ei hän normaalielämässä mielellään paljastele hauiksiaan. Tyttö kertoo, että ihmiset tuijottavat häntä joka paikassa muutenkin. Georgina osallistuu Britannian mestaruuskilpailuihin lokakuussa.