24 hulvatonta kylttiä maailmalta – näitä ei voi katsoa nauramatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin nähdään aika ajoin kylttejä, jotka on tehty joko epähuomiossa tai tahallaan jopa kaksimielisiksi tai muuten hieman epämääräisiksi. Maailmalta vastaavia tapauksia löytyy tuhansittain, ja niistä nähdään nyt alla pienimuotoinen 24 kuvan kooste.

Mukana on joukko kylttejä, joissa esimerkiksi metromatkustajia varoitetaan One Direction -yhtyeen fanilaumasta ja jossa isä osoittaa nuorelle tyttärelleen miten coolin näköiset minishortsit todellisuudessa ovatkaan. Lisäksi nähdään esimerkiksi kööpenhaminalainen näkymätön kerjäläinen.

Saw this in Copenhagen today

New Jersey has the most practical highways signs.

Thanks for the honesty

 

The Spoon Spoon

Something tells me that sign wasn't always there