Brandin pikkumekko petti – vilautti paljasta alapäätään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sekoiluistaan tunnettu puumanainen Brandi Glanville aiheuttaa Beverly Hillsissä kohua missä sitten liikkuukin. Naiselle maistuu runsaasti alkoholi, mikä tekee hänen bailureissuistaan usein villejä ja riehakkaita. Kesällä hän paljasteli juovuspäissään esimerkiksi rintojaan.

Nyt julkkistähti on ollut shoppailemassa Beverly Hillsin Villa Blancassa ilmeisesti melko selvin päin, mutta nololta vilautukselta ei voitu välttyä. Brandi oli pukeutunut pieneen mustaan cocktail-mekkoon, jonka alla ei ollut lainkaan pikkuhousuja. Asia paljastui, kun autoon noustessaan Brandin asu ei enää peittänytkään intiimejä alueita.

40-vuotias Brandi Glanville tunnetaan taannoisesta avioliitostaan näyttelijäkomistus Eddie Cibrianin kanssa. Pariskunnan myrskyisä avioero nousi myös otsikoihin, kun Eddie Cibrian petti vaimoaan varatun poptähden LeAnn Rimesin kanssa. Tapauksesta syntyi todellinen sekasotku, kun neliödraaman osapuolet hakivat kukin vuorollaan avioeroa. Beverly Hillsin kaunotar on kertomansa mukaan käyttänyt Botoxia 25-vuotiaasta saakka kaksi kertaa vuodessa ja tuhlanneensa kauneustoimenpiteisiin yhteensä 30.000 dollaria.