Miley Cyrus ja Kanye West levyttävät yhdessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulajatar Miley Cyrus on viime aikoina herättänyt runsaasti huomiota tempauksillaan. Tähden aiheuttama kohu saavutti uuden huippukohdan viikonloppuna järjestetyssä MTV Video Music Awards -gaalassa, jossa Miley esimerkiksi tanssi rohkeaan tyyliin vähissä vaatteissa.

Nyt 20-vuotias laulajatar on lyöttäytynyt yhteistyöhön toisen usein kohua erilaisilla tempauksillaan herättävän muusikon, Kanye Westin kanssa. Miley Cyrusin kerrotaan jättäneen MTV VMA -gaalan jatkobileet väliin suunnatakseen levytysstudioon Westin kanssa.

Kaksikon yhteistyöprojektia kuvaillaan salaiseksi. New York Post -lehti on kuitenkin paljastanut Mileyn nauhoittaneen lauluja Kanye Westin Black Skinhead -kappaleesta tehtyä remix-versiota varten. Versio tullaan näillä näkymin kuulemaan räppärin tulevalla Remix EP -levyllä.