Uskomaton tempaus Kuwaitissa: Mies houkutteli karkuteillä olleen leijonan autoonsa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rahalla voi ostaa mitä tahansa – vaikkapa lentokoneen tai elefantin. Lehdistä voi monesti lukea, että huippurikkailla sheikeillä ja miljardööreillä on erikoisia mieltymyksiä, joihin he käyttävät varojaan.

Nyt Kuwaitissa eräs tapaus on herättänyt keskustelua eksoottisten lemmikeiden omistamisesta. Rikkaiden ihmisten asuinalueella maan pääkaupungissa otettiin vastikään kiinni karkuteillä oleva leijona. Ohikulkija houkutteli kuninkaallisen pedon autoonsa ja soitti sitten poliisilta apua tilanteeseen.

– Ohikulkija istui autossa leijonan kanssa. Sitten siitä tuli vaarallinen, joten henkilö soitti polisille, joka tuli noutamaan eläimen autoonsa, kertoi poliisin lähde Reuters-uutistoimistolle.

Virkavallan mukaan eläin oli nuori aikuinen. Poliisi etsii parhaillaan leijonan omistajaa. Kyseisen henkilön uskotaan kuljetuttaneen kissapedon luvatta maahan. Kuwaiti tunnetaan maana, jossa rikkaat pitävät toisinaan villieläimiä statussymboleinaan.