Miley Cyrus täysin alastomana videolla – kuin aikuisviihdettä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Miley Cyrus on on ollut viime aikoina runsaasti otsikoissa erilaisten kohujen merkeissä. Ensin hänen kappaleessaan oli mukana huumeviittauksia ja varsinainen soppa syntyi MTV-gaalan rivosta ja esiintymisestä, joka tuomittiin laajasti todella mauttomana.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

20-vuotias poptähti ei ottanut kohusta opikseen, vaikka hän menetti sen takia jo sovitun esiintymisen tulevan Vogue-muotilehden kansikuvassa. Cyrus nähdään nimittäin tuoreimmalla Wrecking Ball –musiikkivideollaan nyt täysin alastomana. Lisäksi hän nuolee lekaa viettelevästi ja muutenkin video on pullollaan vihjauksia intiimistä kanssakäymisestä.

Parikymppinen Miley Cyrus vieraili äskettäin Euroopassa, ja hän sai heti Saksaan rantauduttuaan ruokamyrkytyksen huonoksi menneestä sushista. Hän joutui perumaan useita tapaamisia sairastumisensa takia. Nyt nuori supertähti on palannut kotikonnuilleen Los Angelesiin.