Uusi mullistava seksilelu – vibraattoria säädetään kännykällä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nykytekniikka mahdollistaa myös uusia ulottuvuuksia erotiikkavälineisiin. Kerroimme äskettäin USB-portissa ladattavasta pikkuvibraattorista, jolla pystyy luomaan patterivapaata nautintoa. Nyt seksilelujen vamistajat hyödyntävät älypuhelimia kehitystyössään.

Kuva: Clicktorix
Kuva: Clicktorix

Clicktorix on uudenlainen vibraattori, jota pystyy kontrolloimaan ilmaisella puhelinsovelluksella. Noin 65 euroa maksava seksilelu toimii yhteistyössä älypuhelimen kanssa. Puhelimella voi muun muassa säädellä vibraattorin kymmentä eri nopeutta.

Vibraattorin ohjaileminen onnistuu pienen puhelimeen liitettävän lähettimen avulla. Puhelin ilmoittaa myös vibraattorin käyttäjän sykkeen sekä ajan, joka vaaditaan seuraavan orgasmin saavuttamiseen. Mikäli käyttäjän pituus ja paino syötetään sovellukseen, laskee se myös seksileluleikeissä kuluvan kalorimäärän. Valitettavasti 65 euroa maksava vibraattori on jo myyty monesta erotiikkakaupasta loppuun.