Jennifer Hudson yllätti: ”En ole koskaan juonut alkoholia”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rehevänä kaunottarena tunnettu Jennifer Hudson nousi aikoinaan julkisuudeen American Idol -kykyjenetsintäkilpailusta. Tähti ei ole pitkiin aikoihin ollut ylipainoinen, sillä hän laihdutti lapsensa synnyttämisen jälkeen vauvakilojen jälkeen rapiat päälle – eli yhteensä 40 kiloa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Jennifer on tehnyt näyttävää uraa myös elokuvien parissa, ja hänet nähdään tänä vuonna The Inevitable Defeat of Mister and Pete -elokuvassa. Hudson näyttelee pätkässä heroiiniaddiktion kourissa taistelevaa äitiä. 31-vuotias tähti kertoi roolin arveluttaneen häntä ilmeisestä syystä.

– Se osa pelotti minua, koska minulla ei ole yhtään samaistumispintaa. Olen 31-vuotias, enkä ole koskaan ottanut alkoholijuomaa tai käyttänyt huumeita. Pysyn dieettikokiksessa, Crystal Light -juomissa ja vedessä, kertoi Jennifer Manhattan-lehdelle.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Dreamgirls-elokuvan roolistaan Oscar-pystillä palkittu Jennifer Hudson nähdään tänä vuonna kolmessa elokuvassa. Ne ovat The Inevitable Defeat of Mister and Pete, Black Nativity ja Lullaby.