Tampereen Näsilinnassa aaveita?

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Aaveisiin uskominen jakaa vahvasti ihmisten mielipiteitä. Suomalainen Aavedata-ryhmä on ryhtynyt tutkimaan aaveiden olemassaoloa ympäri Suomea, ja tutkimuksen tuloksena tullaan julkaisemaan useita selkäpiitä karmivia videoita.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt vuorossa on ollut Tampereen ydinkeskustan laidalla sijaitseva Näsilinna, jonka historia on värikäs ja verinen. Vuoden 1918 kansalaissodassa se toimi punaisten päämajana. Näsilinnan asukkaat, Nottbeckien perhe, ovat niin ikään olleet monien traagisten tapahtumien kohteena.

Aavedatan tiimi vietti yön Näsilinnassa, jossa he rekisteröivät peräti 30 erikoista havaintoa. Emme suosittele videota herkimmille, sillä se voi viedä yöunet. Aavedatan eräs tutkimuskohde oli taannoin Turun Linna.

– Turun linna oli todella upea tutkimuskohde sen historiallisen statuksen ja rikkaan menneisyyden vuoksi. Turun linnassa on koettu paljon paranormaaleiksi luokiteltuja tapauksia, Aavedata perustelee Turun linnan valitsemista tutkimuskohteeksi.