Helenin muuttotyöt vaiheessa – poseerasi alusvaatteisillaan laatikossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijänä ja mallina uraa luonut Helen Flanagan lukeutuu Iso-Britannian tämän hetken seuratuimpiin kohukaunottariin. Coronation Street -sarjassa 12 vuoden ajan esiintynyt tähti valittiin tänä vuonna FHM-lehdessä vuoden seksikkäimmäksi brittineidoksi.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Jalkapalloilija Scott Sinclairista eronnyt Helen Flanagan muutti taannoin pois pariskunnan yhteisestä asunnosta. Nyt 23-vuotias vaaleaverikkö on jakanut Instagram-sivustolla kuvan, joka osoittaa muuttotöiden olevan vielä hieman vaiheessa. Otoksessa mallikaunotar nimittäin poseeraa alusvaatteisillaan muuttolaatikon sisällä.

– Tällä viikolla järjestelen asioitani. Elän vieläkin laatikoista käsin, Helen kirjoitti.

Helen Flanaganin älypuhelin joutui taannoin varkaiden kynsiin, ja tähti pelkäsi nakukuviensa vuotavan nettiin. Neitokainen toipuu parhaillaan myös erosta, sillä hänen parisuhteensa jalkapalloilija Scott Sinclairiin päättyi taannoin. Sinclair petti Heleniä tekstailemalla kiihkeitä seksiviestejä TV-juontaja Donatella Panayiotoun kanssa.