Courtney Stoddenin muodot olivat pullahtaa esiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen teinivaimo Courtney Stodden oli äskettäin Britanniassa mukana realitysarjassa, jossa joukko julkkiksia sijoitettiin viikkokauksiksi samaan taloon. Hänen käyttäytymisensä sai muut asukkaat raivon partaalle, ja ihmettelemään jättimäisten silikonirintojen outoa väriä.

Stodden hakki taannoin niin valtavat silikonirinnat, että niiden ihon väri muuttui suorastaan violetiksi. Teinivaimon lempinimen erikoisen avioliittonsa myötä saanut Courtney on nyt kuvattu juhlimassa yhdessä Lauren Harrisin kanssa. Meno näytti olevan vauhdikasta, kun Courtneyn jättimäiset silikonit olivat pullahtaa mekosta.

Courtney Stodden otti taannoin itselleen silikonirinnat, jotka kasvattivat hänen C-kuppiaan DD-kuppiin. Sittemmin hänet on nähty monissa lehtikuvissa avonaisissa asuissa, jotka tuovat muodot näytille. Monissa otoksissa piukan uhkea povi näyttää olevan räjähtämäisillään katsojan silmille hetkellä millä hyvänsä. Stodden haaveilee laulajan urasta, ja myöntää pitävänsä itseään jo muusikkona.