Miley Cyrus tarjosi sylitanssin maskotille – apinalta raippaa takapuoleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Disney-teinitähtenä tunnetuksi tullut laulaja-näyttelijä Miley Curys on herättänyt runsaasti kohua esimerkiksi Wrecking Ball -musiikkivideonsa rohkean sisällön vuoksi. Video taisi olla liikaa myös poikaystävälle, joka lähti toisen kaunottaren matkaan.

Miley Cyrus julkaisee ahkerasti kuviaan verkossa, ja nyt hän on julkaissut Twitter-profiilissaan kaksi kuvaa, jotka ovat hieman poikkeuksellisia. Toisessa Miley tarjoaa sylitanssia lasten maskottihahmolle ja toisessa apina antaa piiskaa hänen takapuolelleen.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

20-vuotias laulajatar päätti vastikään suhteensa näyttelijä Liam Hemsworthiin. Mies ikuistettiin latinokaunotar Eisa Gonzalezin kanssa, joten hänen arvellaan siirtyneen eteenpäin elämässään. Miley sen sijaan vaikuttaa keskittyvän uraansa. Parin lemmen esteeksi arvellaan muun muassa Cyrusin ronskeja esiintymisiä, jotka saivat Hemsworthin huolehtimaan maineestaan.