Mies maksaa tyttöystävän löytämisestä – uskomattoman tarkat kriteerit

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yksi treffipalstojen ilmotusten kultaisista säännöistä lienee se, ettei kannata luetella liian runsaasti ehtoja siitä millainen partnerin tulisi olla. Eräs austinilainen mies on mennyt tässä asiassa erittäin pitkälle.

Sleepless in Austin, eli Uneton Austinissa, on 39-vuotias valokuvaaja, joka tarjoaa internet-sivuillaan 1.500 dollaria, eli noin 1.110 euroa, täydellisen tyttöystävän löytäjälle. Ehdot ovat kuitenkin tarkat. Tyttöystävän tulee olla hyvännäköinen, alle 59-kiloinen ja pitkätukkainen. Työttömiä, ylipainoisia, tummaihoisia ja tummaihoisen kanssa seksiä harrastaneita naisia mies ei hyväksy.

Tatuoinnit ja lävistykset ovat Austinin unettomalle ehdottomasti kielteinen piirre, sillä hän vertaa niitä ”Monetin maalauksen vandalisointiin spray-maalilla”. Silmälasien käyttöä mies ei myöskään hyväksy, vaan vaatii naista käyttämään piilolinssejä mikäli tällä on huono näkökyky.

Mies ei ota tyttöystäväkseen stripparina työskennellyttä tai useiden kumppanien kanssa seksiä harrastanutta naista. Kumppanin ei myöskään tule pukeutua ”lutkamaisesti”, mutta ilmoituksen kirjoittaja kertoo minihameiden ja korkeiden korkojen saavan hänen sydämensä sykkimään. Omaa sukupuoliviettiään mies kuvailee korkeaksi.

Lapsia tai lasten hankkimisen suunnittelemista mies ei hyväksy, sillä hän kertoo niiden pilaavan naisen vartalon. Austinin unettoman asettamat kriteerit täyttävät naiset voivat ottaa häneen yhteyttä miehen kotisivujen kautta. Sivut toimivat toisinaan hieman hitaasti, epäilemättä lukuisten innokkaiden tyttöystäväehdokkaiden vierailusta johtuen.