Suosittu Simpsonit-hahmo tapetaan ulos sarjasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippusuosittu Simpsonit-animaatiosarja aloitti taannoin Yhdysvalloissa jo 25. tuotantokautensa. Aikaisemmin paljastettiin, että tulevalla kaudella keltainen perhe tulee seikkailemaan muun muassa Family Guy ja Futurama -sarjojen hahmojen kanssa.

Nyt Simpsonit-sarjan tuottajat ovat paljastaneet uuden yksityiskohdan uudesta kaudesta. Yksi sarjan tutuista hahmoista tulee nimittäin kuolemaan. Tuottaja Al Jean ei kuitenkaan paljastanut vielä, kuka tyhjää potkaiseva hahmo on.

– Annan teille vihjeen. Hahmon näyttelijä voitti roolistaan Emmy-palkinnon, mutta en sano kuka se on, Al Jean vihjasi Sun News -lehdelle.

Ehdokkaita on kuitenkin varsin runsaasti, sillä Simpsonit-sarjan historian aikana kuulluista ääninäyttelijöistä jopa 25 on voittanut Emmy-palkinnon. Aikaisemmin Simpsonit -sarjan tunnetuista hahmoista henkensä on menettänyt esimerkiksi perheen naapurin, Ned Flandersin, Maude-vaimo.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat