Helen lomakuvissa – paljasti uivansa alastomana

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen mallikaunotar Helen Flanagan äänestettiin taannoin FHM-lehden äänestyksessä sadan seksikkäimmän naisen joukkoon, ja listauksessa hän oli kotimaansa kärkikastia. Blondi on ollut varsin avoin julkisuudessa, mistä syntyy usein otsikoita.

Nyt Helen julkaisi lomakuviaan Instagram-blogissaan Malediiveilta. Neito esitteli näyttäviä otoksia, joissa hän esiintyy bikineissä. Kaiken aikaa tähti ei kuitenkaan viihtynyt reissussa vaatteet päällä, kuten kävi selväksi hänen lipsauttamastaan paljastuksesta.

– Uin alasti altaassani, kirjoitti Helen blogiinsa.

Naisen elämä on ollut muutoksessa muun muassa parisuhteen päättymisen ja muuton takia. Flanaganin epäillään kuitenkin suunnittelevan yhteenpalaamista eksänsä julkkisfutari Scott Sinclairin kanssa. Pari oli ennen eroa yhdessä neljän vuoden ajan. Suhde päättyi miehen toiselle naiselle lähettämien tekstiviestien ja niiden herättämien pettämishuhujen takia.