Äidillinen rakkaus överiksi – äiti muumioi poikansa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kuoleman sanotaan yleensä olevan se tilanne, jolloin henkilö viimeistään erkaantuu läheisistään. Mutta ei aina. Eräs äiti on säilyttänyt poikansa ruumista 18 vuoden ajan muumioituna, koska halusi lapsenlapsensa tuntevan vainajan.

Joni Bakaradze kuoli ollessaan 22-vuotias. Kun normaalisti tässä tilanteessa aletaan suunnitella hautajaisia, miehen perhe kieltäytyi käytännöstä, jotta Jonin nuori poika voisi oppia rakastamaan isäänsä. Viimeisten 18 vuoden aikana vainajan äiti on pitänyt huolta poikansa ruumiista säilyttääkseen sen entisellään.

Nainen kehui poikaansa komeaksi, hyväksi mieheksi, joka oli eläessään hyvä isä. Äiti vaihtaa vuosittain poikansa vaatteet. Hän käytti ensin perinteisiä muumioimistekniikoita, kunnes opetteli omia metodeita ruumiin säilytykseen.

– Yhtenä yönä näin unen, jossa ääni kertoi minulle, että minun pitäisi hieroa Jonia alkoholilla. Sen jälkeen olen käyttänyt alkoholiin käärittyjä liinoja ruumiin säilyttämiseen, kertoi äiti Daily Mirror -lehdelle.