Ahdistelija valitsi väärän uhrin – tyttö olikin taekwondon maailmanmestari!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikolliset ovat tunnetusti keskimääräistä tyhmempää väkeä, joten ajoittain he joutuvat hankaluuksiin ihan silkkaa tyhmyyttään. Venäjällä julkaistiin äskettäin YouTubeen video, jossa ahdistelija sai ansionsa mukaan. Siperia opetti kirjaimellisesti.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Auton kojelautakameran kuvaamalla videolla nähdään mies, joka ahdistelee naista eikä päästä tätä poistumaan paikalta. Nainen huitoo miestä, mutta turhaan. Lopulta paikalle astelee kaksi nuorta viattoman oloista naista, jotka keskeyttävät ahdistelun. Mies yrittää yllättäen käydä myös toisen tytön kimppuun, kun hän saa yhden napakan potkun keskivartaloon. Valkotakkinen nainen oli Olga Ivanova, taekwondon hallitseva maailmanmestari.