Stockmannin myymälävartija takavarikoi kaksivuotiaan ilmapallon – video raivostuttaa netissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kauppaketju Stockmannilla vietetään parhaillaan Hulluja Päiviä. Alennuspäivät keräävät tavallisesti suuren määrän asiakkaita myymälöihin, ja tällöin on vaarana, että perheen pienemmät hukkuvat massan sekaan. Nyt eräs perheenisä on julkaissut Facebookissa videon, joka on aiheuttanut nettiraivoa.

Kuva: Facebook
Kuva: Facebook

Videolla nimittäin näytetään pieni Sulo-poika, joka on saanut Stockmannin myyjältä alennuspäivien teemalla varustetun ilmapallon. Ilmapalloja jaetaan perinteisesti vasta kampanjan päätyttyä, ja tästäkös kauppakeskuksen infon työntekijä oli suuttunut. Hänen mielestään lapsi ei saanut pitää ilmapalloa, ja hän vaati ensin isää ilmoittamaan ilmapallon luovuttaneen myyjän tiedot.

Katso video Facebookista tästä.

Kun isä ei antanut tietoja, pyysi naistyöntekijä vartijaa poistamaan pallon pojalta. Videolla nähdään, kuinka vartija ottaa ilmapallon pois ja jäljelle jää surullinen lapsi käsi pystyssä katsomaan ilmapallonsa perään. Isä oli pyytänyt ilmapalloa siksi, että tunnistaisi poikansa väkijoukon seasta. Videota on jaettu Facebookissa yli 10.000 kertaa ja osa ihmisistä on päättänyt boikotoida Stockmannia tapauksen johdosta.