Arnold Schwarzenegger on seksiriippuvainen? ”Viisi kertaa päivässä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 1968 Yhdysvaltoihin Itävallasta muuttanut Arnold Schwarzenegger aloitti kehonrakennuksen jo 15-vuotiaana. Toimintatähti erosi taannoin kohun saattelemana Maria-vaimostaan, mutta hänet on nähty sittemmin julkisuudessa uuden naisen kanssa.

Nyt Schwarzeneggerin kanssa Tosi valheita -elokuvassa näytellyt Tom Arnold on paljastanut toimintatähden sukupuolivietin käyvän ylikierroksilla. Koomikon mukaan toimintatähdellä on ”haaremillinen” naisia, jotka vierailevat tämän luona päivittäin tyydyttämässä miehen tarpeet.

– Hänellä on runsaasti tarpeita, ja hän uskoo seksin olevan osa kuntoilua. Viisi kertaa päivässä, niin hän sanoo. Se on hyvä numero, Tom Arnold kommentoi.

Terminaattorina aikoinaan tunnetuksi tulleen toimintatähden kerrotaan haikailleen pitkään takaisin ex-vaimoaan Maria Shriveria. Useista yrityksistä huolimatta pariskunnan yhteiselo oli ryvettynyt pettämiskohussa korjauskelvottomaan kuntoon. Arnold Schwarzenegger kertoi kirjassaan, että yksi suurimmista eroon johtaneista syistä oli hänen avioliiton ulkopuolisen lapsensa paljastuminen Maria-vaimolle.