Mies, nämä 22 asiaa sytyttävät naisen kuin naisen: ”Varmemmin lohkeaa”

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin, että varmin tapa saavuttaa hameväen mielenkiinto, on kitaran soittamisen opetteleminen. Lohdutukseksi kerrottakoon, että naiset saattavat syttyä myös muista piirteistä, ja tässä on lueteltu 22 yleisintä.

Mitä enemmän näitä piirteitä omaa, sitä varmemmin miehelle lohkeaa. Naisen saa helposti villiksi olemalla oma itsensä, ja etenkin jos mies on miellyttävällä aksentilla varustettu, saattaa potti korjaantua nopeammin. Toiseksi matala ääni kuulostaa neitokaisten korvaan tyrmäävältä. Vahvat kädet ja reidet ovat myös monen mimmin kuolaamisen kohteet – tietysti leveillä hartioilla varustettuna.

Myös pahan pojan ulkonäkö kiehtoo. Mikäli pukinparralla varustettu uros ei ole kalju, tahtovat naiset miehen, jonka hiukset ovat seksikkäästi sekaisin. Kaikenlaiset tatuoinnit kiehtovat, mutta erityisesti kaulan alueen kuvat saavat kaunottaret villeiksi.

Miehen otteilla on paljon merkitystä, ja vahvat ja tiukat halaukset kiehtovat neitokaisia. Myös silmiin katsominen ja virnistävä hymy saa jalat veteläksi. Moni nainen pitää muutenkin isokokoisista uroksista, joilla on lihaksikkaat käsivarret. Mielenkiinnon herättää myös miehen mahdollinen moottoripyöräharrastus.

Kiltit pojat eivät aja naisia samalla tavalla kuumaksi kuin vahvat ja tuhmat kaksilahkeiset – ainakaan jos uskomme naistenlehden listaamia neuvoja. Pieni parransänki, blondia ja mustaa yhdistelevät hiukset, voimakkaat tuoksut ja arvet lisäävät hekumaa. Lisäksi järkäleessä saa olla ripaus hempeyttä – sopivassa suhteessa.