Tämä kissa ei anna periksi – taistelee silmät kiiluen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme esitelleen ison joukon kissanpentujen tähdittämiä verkkovideoita, ja koska kukaan ei koskaan kyllästy niihin, päätimme esitellä jälleen uuden videon. Pääosassa on suloinen mirripienokainen. Kyseessä on tutun eläinvideoita julkaisevan venäläisen ignoramuskyn uusin videopätkä.

Kyseisellä videolla nähdään silmät kiiluvina vaaniva kissanpentu. Harmaa kisumirri vaanii leikittäjänsä kättä tovin, kunnes ampaisee huimaan hyökkäykseen. Pentu hyppää ihmisen käden kimppuun, ja vaikka mies tonäisee kissan pois, ampaisee se uuteen hyökkäykseen välittömästi.

Videon itsepäinen kissanpentu edustaa hienosti lajilleen tyypillistä periksiantamattomuutta. Lisämaustetta videoon tuo taustamusiikki, joka on editoitu täydellisesti kissan hyökkäyksiin sopivaksi.