Hurja maastopyöräreitti saa pään pyörälle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy toinen toistaan sekopäisempiä hurjapäitä, jotka uskaltavat ottaa riskejä, jollaisista tavalliset ihmiset eivät edes uskalla unelmoida. Eräs heistä on polkupyörätähti Kelly McGarry, joka osoittaa tuoreella videolla olevansa todella kylmäpäinen mies.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

McGarry kiinnitti kameran päähänsä ja kuvasi Red Bull Rampage -kilpailun ajonsa, jossa hän kiiti hurjaa vauhtia jyrkänteen reunalla. Jo senttien lipsahdus olisi syössyt hänet hengenvaaralliseen pudotukseen, mutta niin ei käynyt. Kaiken lisäksi myös 25 metrin hyppy onnistui upeasti.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat