Katso miten lihavakin mies pokaa kaunottaren – tarvitaan vain yksi tärkeä ominaisuus

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Miehet saattavat joskus ajatella, että naiset eivät kiinnostu heistä, koska ovat tavallisia kaduntallaajia, jotka käyvät esimerkiksi rakennustyömaalla töissä ja viettävät vapaa-aikansa lähinnä kavereiden kanssa kaljotellen.

Tosiasiassa miehen status ja ulkonäkö saattavat olla kokonaan toissijaisija seikkoja naiselle. Pääasia nimittäin on, että miehellä on tarpeeksi itsevarmuutta. Tämä todistetaan YouTubessa julkaistulla videolla, jolla Jason-niminen mies todistaa, että hän pystyy iskemään naisia myös pullukaksi pukeutuneena.

Hassutteleva Jason saa naisten puhelinnumerot alta aikayksikön ja neitokaiset intoutuvat jopa vitsailemaan hänen kanssaan. Videon empiirinen tutkimus todistaa, että terveellä itsetunnolla varustetut miehet saavat helposti neitokaisen huomion. Videon lopussa haastateltavat naiset ovat samaa mieltä.