Ostetaan tyylitaju: Nainen pukeutui strippariksi ravintolaillalliselle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessa Liv-kanavalla esitettävässä Tyyliä vai ei -televisiosarjassa nähdään ihmisiä, joiden tyylitaju on hieman hukassa. Yhdysvalloissa sarjaa esitetään TLC-televisiokanavalla, ja nyt saadaan maistiainen ehkäpä kaikkien aikojen ronskeimmasta tyylistä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Stripparina ennen työskennellyt Dawn pukeutuu nimittäin nykyäänkin ja arkena hieman liian näyttävästi. Neitokainen saattaa pukeutua läpinäkyvään verkkoasuun esimerkiksi ravintolaan mennessä. Koko komeus viimeistellään pinkeillä korkokengillä ja tuuheilla irtoripsillä.

Tyyliä vai ei -televisio-ohjelman tiimi pyrkii opettamaan naiselle, että hän voi pukeutua myös seksikkäästi, mutta samaan aikaan tyylikkäästi ja siten, ettei asukokonaisuus lipsahda hutsahtavan puolelle. Nainen puolustelee, ettei asu ole liian eroottinen, koska hänellä ei ole alla stringejä ja verkkoasu peittää vartalon.