Ferrarilla uskomaton vaikutus naisiin – varattukin nainen lähti mukaan!

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Neitokaiset usein väittävät, ettei miehen tilipussin koolla tai omaisuudella ole väliä, kun esimerkiksi valitaan sopivaa treffikumppania. Mutta eihän monikaan tahto tyhjätaskun kanssa aikaansa viettää.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Eräällä YouTube-pilavideolla nähdään, kuinka naiset reagoivat komistukseen, kun hän on punaisen Ferrarin ratissa. Sosiaalinen koe todistaa, että ehkäpä miehen menopelillä onkin merkitystä. Neljä erilaista miestä iskee kadulla naisia hyvällä menestyksellä auton kanssa.

Vaikuttaisi siltä, että vaikka kauniimman sukupuolen edustaja ei olisi alunperin kiinnostunut tuntemattomasta miehestä, hänen mielensä muuttuu nopeasti, kun hän näkee herran luksusauton. Tuolloin rannalle jää jopa paras ystävätär.