Selena Gomezin asu paljasti enemmän kuin peitti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Justin Bieberin ex-tyttöystävänä tunnettu laulaja-näyttelijätär Selena Gomez kertoi äskettäin haaveilevansa pahan tytön elokuvarooleista. Teinikomediat eivät nimittäin enää kiinnosta neitokaista. 21-vuotias tähti on nyt kohahduttanut rohkealla asuvalinnallaan.

Selena Gomez osallistui eilen Hakkasan Beverly Hills -ravintolassa järjestettyyn Flaunt Magazine Issue Party -tapahtumaan, jonne hän oli pukeutunut poikkeuksellisen näyttävästi mekkoon, joka paljasti enemmän ylävartaloa kuin peitti.

Selena Gomez palasti taannoin People.com-sivustolle, että ei ei usko vielä muuttuneensa teinitähdestä aikuiseksi. Gomez nousi ihmisten tietoisuuteen näyttelijänä, kun hän aloitti uransa seitsemänvuotiaana yhdessä Demi Lovaton kanssa.