Lady Gaga koko ajan pilvessä – poltti 15 marisätkää päivässä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Lady Gaga ei ole salaillut suurelta yleisöltä viehtymystään kannabikseen. Neitokainen kertoi taannoin polttaneensa sätkää esimerkiksi luodessaan uusinta ARTPOP-albumia, joka näki päivänvalon 6. marraskuuta.

Uusimpien uutisien mukaan Gaga oli kuitenkin taannoin lähes koko ajan pilvessä. Poppari kertoi Celebuzz-sivustolle, että kannabista kului lonkkaleikkauksen jälkeen enemmän kuin moni edes arvaisi.

– Poltin 15 sätkää päivässä. Ei tupakkaa. Päivässä. Se oli tapa, joka syntyi, kun lantiokipuni pahenivat. Halusin turruttaa itseni ja nukkua sen pois, sitten lavalla tappaa kivun ja rentoutua polttamalla – enkä tiennyt, mitä kipu oli, kommentoi poptähti haastattelussa.

Lady Gaga nähtiin leikkauksensa jälkeen pitkän aikaa pyörätuolissa. Tavalliseen pyörätuoliin eksentrikko ei tyytynyt, vaan hänelle tehtiin 24 karaatin kullalla koristeltu pyörätuoli, jossa oli nahkapenkit ja nahkainen katto. Tähti ikuistettiin aikoinaan myös Louis Vuittonin pyörätuolissa.