Liitutaulut ilmestyi mystinen viesti – todiste aaveiden olemassaolosta?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Henkimaailmaan uskovat pitävät kummituksia tavallisena asiana, ja yleensä henget ovat jääneet vaeltamaan siksi, että niillä on jokin keskeneräinen tai selvittämätön asia. Nyt eräs kummitus jätti viestinsä liitutauluun, ja yhdysvaltalainen uutisryhmä kävi kuvaamassa tekstin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Tulsan paikallisuutiset tekivät kummituksesta liki viisiminuuttisen raportin uutislähetykseensä. KJRHTV:n uutiset kertoivat dramaattisesti Jim Pace -nimisestä miehestä, joka metsästää kummituksia tavallisen videokameran ja mikrofonin avulla. Kummitus jätti hänelle viestin liitutauluun, mikä kielii miehen mukaan hengen tyytymättymyydestä.

Taulussa luki: ”The cake is lie”, eli kakku on valetta. Uutisryhmä vieraili aavemetsästäjän kanssa rakennuksessa, jossa ennen toimi korualan yrittäjä, mutta joka joutui muuttamaan aktiivisten ilmiöiden johdosta pois. Moni on pohtinut, eikö uutistoimituksella todellakaan ollut muita juttuaiheita mietittävänään kuin kakkuja päivittelevän kummituksen metsästäminen. Aihe tosin kiinnostaa kovasti monia katsojia.