Rehellisyyden perikuva!! Mies löysi pöytälaatikosta 80 000 euroa – palautti omistajalle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monesti ihmiset väittävät, että maailmassa kaikki pyörii rahan ympärillä ja ahneus kukoistaa. Elämässä on aina myös hyviä voimia, ja joillekin henkilöille on annettu viisas sydän toimia oikein huolimatta suurestakin houkutuksesta.

Tällainen tilanne tuli eteen kirkonmiehelle, kun rabbi Noah Muroff osti Craigslist-sivustolta pöydän 116 eurolla. Sitä piti kotiin siirtämisen takia laittaa osiksi, jolloin pöytälaatikosta löytyi pienen tutkinnan jälkeen suuri tukku rahaa. Yhteensä Muroffin käsissä oli 80.000 euroa, mikä voisi aiheuttaa kiusausta kenelle tahansa.

Blaze-sivuston mukaan connecticutilaisessa juutalaiskoulussa opettava Muroff ja hänen Esther-vaimonsa soittivat pöydän myyneelle naiselle ja kertoivat totuuden löydöstään. Myyjä ei tiennyt, mistä ihmeestä rahat olivat pöydän uumeniin päätyneet. Kyse oli kuitenkin äskettäin kuolleiden vanhempien jättämistä perintörahoista.