Miley Cyrusin alaston vartalo vain maalin peitossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja Miley Cyrus on ollut yksi tämän vuoden suurimmista ilmiöistä pop-maailmassa. Tähden tuorein kohu syntyi, kun hän sytytti epäilyttävästi kannabissätkää muistuttavan savukkeen Hollannis järjestetyn MTV EMA -gaalan lavalla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Miley Cyrusia kuullaan ja nähdään räppäri Futuren uudessa Real and True -kappaleessa. Pian 21 vuotta täyttävä neitokainen varastaa kappaleen videolla odotetusti huomion, sillä hän esiintyy nykyiselle tyylilleen sopivasti pelkästään hopeisen vartalomaalin peittämänä.

Miley Cyrus erosi äskettäin poikaystävästään Liam Hemsworthista, mutta parin uskotaan palaavan vielä yhteen. Sittemmin Miley on nähty bilettämässä New Yorkissa alaikäisenä Lindsay Lohanin kanssa. 21 vuoden ikäraja ei estänyt tähteä juomasta trendibaarissa alkoholijuomia.