Elokuvan orgasmikohtaus toteutettiin käytännössä – hulvaton tulos

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Eräs rakastetuimmista romanttisista komedioista on vuoden 1989 menestyselokuva Kun Harry tapasi Sallyn, jonka pääosissa nähtiin Billy Crystal ja Meg Ryan. Nora Ephronin käsikirjoittamassa elokuvassa tutkailtiin miehen ja naisen välistä ystävyyttä – ja sitä, onko se edes mahdollista.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Elokuvassa nähdään legendaarinen feikattu orgasmi -kohtaus, jossa Meg Ryanin hahmo alkaa ääntelehtiä intohimon pauloissa kesken ravintolaillallisen, ja Billy Crystalin roolihahmo katselee show’ta järkkymättömästi. Nyt sama tilanne on toteutettu uudelleen niin, että parikymmentä naista sekoaa kesken ruokailuhetken.

Katz’s Delicatessen -ravintolan asiakkaat saavat hämmentyä toden teolla, kun siellä ruokailevat naiset alkavat yhtäkkiä demonstroida syömiskumppanilleen orgasmin ääniä. He voihkivat ja koskettelevat vartaloaan kuin olisivat keskellä kliimaksia, mikä ymmärrettävästi herättää sivusta seuraajissa huvittuneisuutta.