Demi Lovaton kaula-aukko huomattiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Disney-tuotannoista tunnetuksi noussut Demi Lovato kärsi aikoinaan päihdekoukusta, mutta on sittemmin saanut elämäsnä raiteilleen. X Factor -tuomarinakin toiminut näyttelijä-laulaja tullaan näkemään Glee-hittisarjan parhaillaan Yhdysvalloissa käynnissä olevalla tuotantokaudella.

21-vuotias näyttelijäkaunotar osallistui Los Angelesin El Capitan -teatterissa järjestettyyn Frozen-elokuvan ensi-iltaan. Hiuksensa sinisiksi värjänneellä Demi Lovaton mustan paidan avonainen kaula-aukko tarjosi varsin peittelemättömän näkymän tähden näyttäviin muotoihin.

Demi Lovato paljasti taannoin joutuneensa lapsena koulukiusatuksi. Kaunotar kertoi tulevansa vielä kertomaan koettelemuksistaan julkisesti. Biologisen isänsä äskettäin menettänyt Demi kuvailee itseään kovikseksi, sillä hän pystyy nykyään käsittelemään elämässään tapahtuneita rankkoja asioita.