Syyttäjä haluaa Chris Brownin vankilaan – vuosien vankeustuomio uhkaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja Chris Brown hakeutui hiljattain malibulaiseen vieroitushoitolaan osallistuakseen siellä erityisesti vihanhallintakurssille. Hänen kerrottiin taannoin kuitenkin lopettaneen hoitonsa vain parin viikon jälkeen ja jatkavan parantumisprosessiaan avopotilaana.

Nyt TMZ-sivusto on raottanut syitä sille, miksi Brownin hoito jäi niin lyhytaikaiseksi. Laulajan kerrotaan käyttäytyneen hoitolassa erittäin väkivaltaisesti, ja niinpä laitoksen henkilökunta halusi tähden poistuvan hoidosta. Chris Brownin kerrotaan riehuneen hoitolassa esimerkiksi heittelemällä ja rikkomalla esineitä.

Tähden oli määrä osallistua malibulaisessa vieroitushoitolassa järjestetylle vihanhallintakurssille noin kolmen kuukauden ajan. Piirikunnansyyttäjän kerrotaankin nyt toivovan, että Chris Brown tuomittaisiin hoidon sijaan vankilaan.

Chris Brown pidätettiin hiljattain Washington DC:ssä toisen miehen pahoinpitelystä epäiltynä. Lisäksi tähti on edelleen ehdonalaisessa ex-tyttöystävänsä Rihannan törkeästä pahoipitelystä, joten yksikin laittomuus voisi potentiaalisesti passittaa hänet pitkäksi aikaa vankilaan.

Chris Brown kuuluu musiikkimaailman lapsitähtien joukkoon, sillä hän sai ensimmäisen levytyssopimuksensa jo 12-vuotiaana. Tähti on ollut aikuisiällään useita kertoja ongelmissa lain kanssa. Hän sai syksyllä myös sydänkohtauksen studiollaan.