Lady Gagan hahmokavalkadi kasvoi Kassi-Almalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popkaunotar Lady Gaga paljasti äskettäin julkisuudessa syyn outoihin asuvalintoihinsa. Neitokainen kärsii mitä ilmeisimmin jonkinasteisista mielenterveysongelmista, ja kanavoi hulluutensa vaateparsiinsa ja musiikkiinsa. Tähdelle luovuus on psykedeelinen kokemus.

Kelle tahansa lienee myös psykedeelinen kokemus tarkastella Lady Gagan asuvalintoja. ARTPOP-levy julkaistiin 6. marraskuuta, minkä jälkeen poppari on ikuistettu jälleen erikoisissa puvuissa. Neitokainen oli äskettäin sonnustautunut Saturday Night Live -ohjelmaan violettiin asuun, joka toi mieleen Kassialman.

Lady Gaga erosi äskettäin poikaystävästään Taylor Kinneystä, koska mies ei kestänyt tähden työntäyteistä rutiinia. Stefani Germanottana yksityiselämässään tunnettu neitokainen on kanavoinut erosuruaan luovuuteen, ja hänen kerrotaan yrittävän järjestää audienssia eksälleen, jotta pari voisi selvitellä välejään puhumalla.