Miehet jakoivat halauksia Saudi-Arabiassa – uskontopoliisi vangitsi

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yksi halaus poistaa tuhat murhetta. Tähän sananlaskuun on olemassa myös tieteellisiä perusteita, sillä ihmisten vilpittömän kosketuksen on tiedetty jo kautta aikojen vaikuttavan kehoon ja tunnetilaan, koska tällöin mielihyvähormonit lähtevät liikkeelle.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Ihmiset jakavat hellyyttä nykyään liian vähän, ja nyt kaksi saudiarabialaista miestä päätti ilahduttaa ventovieraiden päivää jakamalla ilmaisia halauksia kadulla. He mainostivat halaushankettaan suurilla kylteillä. Valitettavasti Saudi-Arabian tunnetusti tiukka uskontopoliisi ei ollut samaa mieltä ilmaisista hellyydenosoituksista.

Miehet vangittiin lakien rikkomisesta ja eksoottisten toimien harjoittamisesta, The Independent -lehti uutisoi. Miehet joutuivat lupaamaan, etteivät tee samanlaista tempausta enää koskaan. Tästä huolimatta halausmaisterit aikovat jatkaa toimintaansa. Kaikki kansalaisetkaan eivät pidä miesten toiminnasta, sillä eräs Twitterin käyttäjä kauhisteli: ”Tänään halaus, huomenna suudelma ja seuraavana päivänä seksiä”.