Andreea Diaconu on uusi bikinihottis – tästä vartalosta puhutaan vielä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Romanialaissyntyinen mallikaunotar Andreea Diaconu on vielä toistaiseksi hieman vähemmän tunnettu nimi supertähtien, kuten Candice Swanepoelin ja Cara Delevingnen, rinnalla. Neitokainen on kuitenkin tehnyt nousua poseeraamalla jo esimerkiksi Ranskan Voguen kannessa.

22-vuotias mallikaunotar on nyt näyttäytynyt Karibialla sijaitsevalla St. Bartsin saarella, jossa häntä valokuvattiin Victoria’s Secretin uusia mallikuvia varten. Andreea Diaconut poseerasi hiekkarannalla kameralle yllään vaaleansiniset bikinit.

Andreea Diaconut syntyi vuonna 1991 Romanian Bukarestissa. Hänet on nähty esimerkiksi Voguen kannen lisäksi myös esimerkiksi Guccin mainoksissa ja lukuisten muotilehtien sivuilla. Tänä vuonna neitokainen liittyi Victoria’s Secretin enkelien riveihin.