Pysäyttävä Izabel Goulart esittelee uimapukuja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brasilialainen huippumalli Izabel Goulart tekee parhaillaan näyttävää nousua julkkistähdeksi, vaikka hän on vielä toistaiseksi monille varmasti uusi tuttavuus. Malliuransa lisäksi Izabel on nähty myös useiden televisiosarjojen näyttelijänä.

Äskettäin Victoria’s Secret Fashion Show -muotinäytöksessäkin ihastuttanut mallikaunotar nähdään Agua de Coco -vaatemerkin tuoreissa mainoskuvissa. Izabel Goulart esittelee näyttävissä kuvissa merkin uutta uimapukumallistoa.

29-vuotias brasilialaissyntyinen Izabel Goulart huippumalli, joka tunnetaan parhaiten alusvaatemerkki Victoria’s Secretin ja Armani Exchangen mainoskasvona. Izabel koki kovia uransa ensimmäisessä muotinäytöksessä, kun hänen toppinsa petti kesken esityksen ja paljasti mallikaunottaren rinnat. Tapaus päätyi nopeasti brasilialaislehtiin. Hän seurustelee nykyisin liikemies Marcelo Costan kanssa.