Mariah Carey Idol-tuomaroinnista: ”Kuin olisin ollut Helvetissä töissä!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaisdiiva Mariah Carey kuuluu maailman eniten albumeita myyneisiin naisartisteihin. Taannoin hän paljasti yli 14 miljoonan Facebook-faninsa iloksi The Art Of Letting Go -singlen kansikuvan, jossa hän poseeraa uima-asussa.

43-vuotias diivatar muistetaan musiikkiuransa lisäksi myös American Idol -sarjan tuomarina. Työ ei kuitenkaan ollut Mariah Careyn mieleen, sillä nyt hän on avautunut tuomarin pestistään Hot 97 -radiokanavan haastattelussa. Laulajatar paljastaa vihanneensa aikaansa American Idolissa.

– Ajattelin, että se ei olisi iso juttu. Luulin sen olevan helppoa. Mutta se ei todellakaan ollut. Tuntui kuin olisin ollut joka päivä Helvetissä töissä Saatanan kanssa, Mariah Carey avautui.

On jokaisen pääteltävissä vittasiko Mariah Carey Saatanalla mahdollisesti tuomarikollegaansa Nicki Minajiin. Kaksikon välillä oli tiettävästi erittäin pahaa verta. Pian Mariah yritti tosin pyörtää aikaisempaa kommenttiaan ja keksiä jotain positiivista American Idolista.

– Rakastin kilpailijoita. Osa heistä oli todella hyviä, todella upeita ihmisiä. Olin pettynyt kun he eivät päässeet poliittisista syistä läpi, Mariah jatkaa.

Mariah Careylla on kaksi lasta aviomiehensä räppäri ja näyttelijä Nick Cannonin kanssa. Tähdet solmivat avioliiton vuonna 2008. Pari sai Monroe ja Moroccan -kaksoset vuonna 2011 kolmantena hääpäivänään.