Game of Thrones -komistus lopettaa uransa: ”Ei vedä minua puoleensa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

George R. R. Martinin Tulen ja jään laulu -kirjasarjaan perustuva televisiosarja Game of Thrones lukeutuu HBO-kanavan suurimpiin hitteihin. Yksi sarjan mieleenpainuvimmista hahmoista on Jack Gleesonin näyttelemä Joffrey Baratheon.

Rautavaltaistuimen sarjassa perinyt, sosiopaatin elkeitä omaava Joffrey Baratheon lukeutuu epäilemättä tämän hetken vihatuimpiin televisiohahmoihin, mutta todellisuudessa Jack Gleeson on toista maata. 21-vuotias näyttelijä on kunnostautunut hyväntekijänä, ja hän aikoo Game of Thrones -sarjan päätyttyä jättää näyttelemisen keskittyäkseen muiden auttamiseen.

– Näyttelemiseen yhdistettävä elämäntyyli ei vedä minua puoleensa, Jack Gleeson kommentoi Independent-sivustolle.

Gleeson vieraili taannoin Haitilla hyväntekeväisyysjärjestö GOAL:in mukana. Näyttelijän mukaan vuoden 2010 tuhoisasta maanjäristyksestä toipuvien ihmisten parissa työskenteleminen sai hänet punnitsemaan elämänarvojaan uudelleen.