Suklaapatukasta löytyi järkyttävä yllätys: ”Juoksin heti sylkemään”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Uutisiin päätyy aika ajoin tarinoita ihmisistä, joiden ostamat elintarviketuotteet ovat olleet jostain syystä kelvottomia. Olemme aiemmin kertoneet esimerkiksi KFC-ravintolan friteeratuista kanapaloista, joiden sisältä löytyi aivoja muistuttavaa liha-ainesta.

Brittiläinen Marie Ward haukkasi iltapalaksi Sainsbury’s-kaupasta ostamaansa muropatukkaa, mutta ei olisi kannattanut. Se oli nimittäin täynnä hiuksia. 36-vuotias nainen valitti asiasta kauppaan, jolloin hän sai vain pahoittelut ja 80 sentin hyvityksen.

– Otin palasen ja löysin suustani hiuksia. Luulin, että kyse oli omistani. Otin uuden haukun, ja suuni oli täynnä karvoja, joten juoksin kylpyhuoneeseen sylkemään ne pois. Kun katsoin kunnolla, koko patukka oli täynnä hiuksia. Selkeästi ne pääsivät siihen valmistusvaiheessa, kommentoi Ward Coventry Telegraph -lehdelle.

Sainsbury’s-kaupan henkilökunta tarjosi mahdollisuutta lähettää patukka tutkittavaksi. Ward ei ole ratkaisuun tyytyväinen. Kaupan edustajan mukaan vastaavanlaiset tapaukset ovat harvinaisia.