Chris Brown halusi käyttää kannabista vieroituksessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja Chris Brown hakeutui hiljattain malibulaiseen vieroitushoitolaan osallistuakseen siellä erityisesti vihanhallintakurssille. Hän lopetti hoidon käyttäydyttyään ensin väkivaltaisesti henkilökuntaa kohtaan. Brown kuitenkin määrättiin sittemmin palaamaan vieroitukseen 90 vuorokauden ajaksi.

Chris Brownin kerrotaan luopuneen puhelimesta ja internetistä laitokseen päädyttyään, mutta yhdestä asiasta hän ei suostunut hankkiutumaan eroon ilman vastarintaa. Laulaja yritti nimittäin viimeiseen asti vakuutella henkilökunnalle tarvitsevansa kannabista vieroitushoitolassa.

TMZ-sivuston mukaan Chris Brown väitti henkilökunnalle kannabiksen olevan lääkärin määräämää. Hänen mukaansa lääkemarijuana on tarkoitettu hänen masennuksensa hoitoon. Henkilökunta ei kuitenkaan taipunut Brownin toiveelle miehen raivostumisesta huolimatta.

Chris Brown on edelleen ehdonalaisessa ex-tyttöystävänsä Rihannan törkeästä pahoipitelystä, joten yksikin laittomuus voisi potentiaalisesti passittaa hänet pitkäksi aikaa vankilaan. 24-vuotias artisti kuuluu musiikkimaailman lapsitähtien joukkoon, sillä hän sai ensimmäisen levytyssopimuksensa jo 12-vuotiaana. Tähti on ollut aikuisiällään useita kertoja ongelmissa lain kanssa.