Kuono listasi Suomen suosituimmat koirien nimet!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uusi suomalainen koiraihmisten verkkomedia Kuono.fi on tänään julkaissut listan Suomen suosituimmista koirien nimistä. Yhteensä nimiä ilmoitettiin verkkosivuston julkaisemaan palveluun muutamassa päivässä 17.000 kappaletta ympäri Suomea.

Suomen suosituin koiran kutsumanimi on selvityksen perusteella tällä hetkellä Luna. Toiseksi suosituin nimi on Bella ja kolmanneksi suosituin Nelli. Viiden suosituimman nimen joukkoon mahtuvat edellä mainittujen lisäksi myös Remu ja Onni. Kymmenen listalle mahtuvat myös Rico, Rocky, Topi, Elli ja Vili.

Määrällisesti erot eri nimien välillä olivat melko pieniä, joten järjestys tullee jatkossa vielä muuttumaan. Nimipalvelun ylläpito jatkuu edelleen, joten jatkossa sen perusteella voidaan selvittää myös trendejä lemmikkikoirien nimissä.

Koiran kutsumanimeen lisäksi Kuono-sivuston palveluun ilmoitettiin myös postinumero, jonka perusteella voidaan myöhemmin sijoittaa koirat nimien mukaan Suomen kartalle. Samalla saadaan selville mitkä nimet ovat suosituimpia eri alueilla.